Jump to content


Photo
- - - - -

Can't Delete Or Edit A Page - Bug Help!


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 oldwestbottles

oldwestbottles

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 07 February 2007 - 06:16 AM

I tried to add some html to a page name and now I can't delete or edit the page. When I hit the red DELETE or EDIT button nothing happens. I deleted it from the ftp but it's still there on my page list. Is there a fix for this bug ?
Thanks

#2 lwyau

lwyau

    a soho enthusiast

  • Moderators
  • 5,605 posts

Posted 07 February 2007 - 01:02 PM

Let's say I have a page called "My Page". The soho components pertaining to it are:

1. sohoadmin/tmp_content folder contains two files: "My_Page.con" and "My_Page.regen".

2. a row in "site_pages" (lowercase) table with "My Page" in page_name field.

Make sure you remove all of them.

#3 oldwestbottles

oldwestbottles

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 07 February 2007 - 06:06 PM

Hello;
I went into the ftp again and deleted both the .con & .regen. And it's still there on my list of pages. In fact I even tried to delete a few other pages form there and their also still showing on my list of pages. Seems like I'm not removing the suggested items from the right area. I'm items from the Remote Directory is this correct as I can see no way to get into the Local Directory to delete it ?
Where do I find this that you suggested ? "2. a row in "site_pages" (lowercase) table with "My Page" in page_name field." Are you refering to the EDIT page where the rows of pages are located ?
Thank You For Your Help.

#4 lwyau

lwyau

    a soho enthusiast

  • Moderators
  • 5,605 posts

Posted 07 February 2007 - 06:39 PM

Go to sohoadmin -> database tables -> select "site_pages" table -> edit/enter data. This is the datatable where pages' attributes and meta tags are stored.

#5 oldwestbottles

oldwestbottles

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 07 February 2007 - 08:53 PM

Okay, I get to the area your telling me to go and I see all my pages but all pages have the EDIT & DELETE links to click but the one I want to delete.
Thanks

#6 lwyau

lwyau

    a soho enthusiast

  • Moderators
  • 5,605 posts

Posted 07 February 2007 - 09:16 PM

Ah, you must have messed up the page names real bad... :yikes:

You then need to go to your site's cpanel -> MySQL -> phpmyadmin and try to do the same thing: Select site_pages table and locate the offending record and delete it there.

#7 oldwestbottles

oldwestbottles

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 08 February 2007 - 01:45 AM

Okay, that worked ! Thank you so much for your help !

#8 lwyau

lwyau

    a soho enthusiast

  • Moderators
  • 5,605 posts

Posted 08 February 2007 - 02:38 AM

I'm glad it worked out eventually!

#9 R2C

R2C

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 posts

Posted 11 February 2007 - 02:19 PM

Hi Masters,

When I’am working with Forms..and Search option

I’am trying to call the database I have created ..but the database which I have named is not reflecting in the Search option screen.

I had created forms using Web forms option.

Please let me know how to use forms for Search option..

How to call the database in Search option as it is not appearing in the search tables list

Suresh Mane
info@resumes2companies.com
009867486801




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users