Jump to content


Photo
- - - - -

flash not showing up


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 genewell

genewell

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 posts

Posted 15 October 2006 - 07:10 PM

I use Dreamweaver when either creating new or customizing existing templates. Using dreamweaver's "insert media / flash" tool, I've embedded flash in the template. When I install the template, the flash does not work. What am I doing wrong? The templates work when testing with a browser but not when I upload them and install them.

#2 Mike Armas

Mike Armas

    Senior Member

  • Members
  • 393 posts
  • LocationBoston

Posted 16 October 2006 - 11:48 AM

it's alwasy best to but the full path for the flash in the code.



#3 j0sh710

j0sh710

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 16 February 2007 - 01:03 AM

dude sweet such a little thing thanks that helped!

#4 weddingassistant

weddingassistant

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 26 November 2008 - 11:14 PM

Hi, I'm having the same problem. pointing to the full path doesn't solve the problem.
what else should I try?
(www.weddingassistant.biz).

When I right click on the area, I get the "zoom in" menu as it should be, but the flash text doesn't show at all.

Edited by weddingassistant, 26 November 2008 - 11:16 PM.
added more details.


#5 dresswell

dresswell

    Soho Dog

  • Administrators
  • 3,412 posts
  • LocationU.S.A.

Posted 27 November 2008 - 12:23 AM

If your talking about your text1 .swf file you may want to
check your permissions on the file as it dont come up using the full link.
dresswell

 Free Soholaunch Hosting
Soholaunch Pro or Soholaunch Ultra Free with Hosting.
Check out our soholaunch hosting if your tried others

and were disappointed with your host or there support.
Get the help you need to build your website today.

Now offering a 99cent 1st. month Trial Offer.
Easy Website Maker


#6 weddingassistant

weddingassistant

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 27 November 2008 - 02:06 PM

permissions look fine (755).
I also tried pointing to the file I ftp'ed into the media folder (755 as well) but it still doesn't show/

#7 dresswell

dresswell

    Soho Dog

  • Administrators
  • 3,412 posts
  • LocationU.S.A.

Posted 27 November 2008 - 03:33 PM

Try adding the swf file to your c panel public html.
If that does not work private message me with your
soho login and pass and i will take a look at it for you.
dresswell

 Free Soholaunch Hosting
Soholaunch Pro or Soholaunch Ultra Free with Hosting.
Check out our soholaunch hosting if your tried others

and were disappointed with your host or there support.
Get the help you need to build your website today.

Now offering a 99cent 1st. month Trial Offer.
Easy Website Maker





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users