Jump to content


Photo
- - - - -

I'm a newbie in more ways than one!


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 kidsparty

kidsparty

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 24 May 2006 - 07:37 AM

Hi everyone,

Would love you to take a look at and comment on my new website.

It is the very first time I have ever created a website.

Also, if anyone knows how to change the font in my header and move my buttons down, the information would be greatly appreciated as I am a real novice.

http://www.kidspartyinvitations.com.au

Let me know what you think. ;)


:rolleyes: kidsparty :rolleyes:
www.kidspartyinvitations.com.au

#2 Ruben

Ruben

    www.Sohotemplates.com

  • Moderators
  • 584 posts

Posted 27 May 2006 - 10:50 PM

not much showing. maybe you can upload the images again so we can see whats wrong.
Ruben
Visit www.sohotemplates.com for your Soholaunch templates
High Quality StockPhoto's ! www.microstockphoto.com
Looking for High Quality Flash files? check Flashden!

#3 kidsparty

kidsparty

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 28 May 2006 - 07:15 AM

Hi Ruben

I don't know what's gone wrong, it was fine the other day, and today when I went to have a look at it, it doesn't seem to be picking up my template that I have been using.

The site looks fine in my soho web builder when I look at it, but when I go to the actual site, it isn't working and I have no idea why??????


:(

Deb

Any help would be appreciated!!!
:rolleyes: kidsparty :rolleyes:
www.kidspartyinvitations.com.au

#4 Ruben

Ruben

    www.Sohotemplates.com

  • Moderators
  • 584 posts

Posted 28 May 2006 - 09:45 AM

Hi,

looks like your images are not in the template folder at all.

you should place all images in the template folder where also the index.html is for your template at /sohoadmin/program/modules/site_templates/pages/

Ruben
Ruben
Visit www.sohotemplates.com for your Soholaunch templates
High Quality StockPhoto's ! www.microstockphoto.com
Looking for High Quality Flash files? check Flashden!

#5 kidsparty

kidsparty

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 28 May 2006 - 10:37 AM

Hey Ruben

I am using a custom template made in the template builder, where you have 5 choices and then you pick the colours.

That is the template selected in my website builder.

The one that is showing on my website, I don't know how it got there.

I have tried to change my template to another one to see if the template I am using is faulty, but my website still doesn't show the new selection, even though when I am in Soho looking at View Website, it looks fine.

I am very confused and feeling rather stressed that my website is appearing the way that it is at the moment.

As I said before, I have never done anything on websites before. I have muddled my way through this far.

I really would appreciate any assistance possible.

Thank you

Deb :(
:rolleyes: kidsparty :rolleyes:
www.kidspartyinvitations.com.au

#6 Ruben

Ruben

    www.Sohotemplates.com

  • Moderators
  • 584 posts

Posted 28 May 2006 - 10:54 AM

Hi, strange indeed, everything should work flawless when using the template building inside soholaunch, even using any default template.

I have just replied to your message, but do now understand that you do not have access to this template because you used the template builder.

If you want, you can send me your login to your soholaunch installation to the email address i provided you with in the private message and we can take a look at it for you.
Ruben
Visit www.sohotemplates.com for your Soholaunch templates
High Quality StockPhoto's ! www.microstockphoto.com
Looking for High Quality Flash files? check Flashden!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users